29 вересня 2015 року відбувся круглий стіл з питань інтеграції внутрішньо переміщених жінок на Вінниччині.

Переселенці, котрі приїхали у наше місто, це неймовірний ресурс професіоналів, успішних, талановитих людей, які ще далеко не всі працевлаштовані та інтегровані. Отже: залучити їх до життя громади – одне із актуальних завдань нашої організації, – зазначила керівник ВОПО “Джерело надії” Алла Студілко.

Під час впровадження проекту “Пілотна ініціатива зайнятості внутрішньо переміщених жінок на Вінниччині” було посилено конкурентно здатність 60 жінок-переселенок на ринку праці. Це відбувалось через проведення тренінгів, де учасниці змогли краще зрозуміти свої потреби у працевлаштуванні чи започаткуванні власної справи.
 Також учасниці мали змогу встановити нові пріоритети у житті та дізнатися більше про практики особистісного розвитку, пройшли курс арт-терапії та навчились новим технікам ручної роботи. А під час вуличної акції було організовано виставку продаж хенд мейду виготовленого учасницями цієї програми.

Захід відбувся в рамках проекту ВОПО “Джерело надії” – “Пілотна ініціатива сприяння зайнятості внутрішньо переміщених жінок”, що відбувається у партнерстві з ГО “Фундація прав людини” за підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща

Поділитися