У с. Нова Гребля працівниками ВОПО “Джерело надії” з підлітками із родин переселенців із АР Крим було проведено заняття в групі дівчаток за  темою  «Мої цінності та мрії». Після креативного знайомства та прийняття правил, учасниці виготовляли колаж «Моє майбутнє життя».
Робота над створенням колажу була надзвичайно творчою, захопила підлітків і  допомогла зняти внутрішню напругу, переключитись від хвилювань, пов’язаних з переїздом та переселенням.
Після завершення процесу, кожна учасниця мала змогу презентувати свою роботу, тим самим формуючи сміливість, впевненість під час публічних виступів та презентаційні навички. Наприкінці заняття на запитання тренера, чи хотіли б учасниці займатись і надалі у такому форматі, всі відповіли ствердно. Отже, працюємо над особистісним розвитком і далі!

Захід проходив в рамках реалізації проекту «Соціально-психологічна адаптація дітей та родин – переселенців з АР Крим у Вінницькій області» за фінансової підтримки Представництва Дитячого фонду ООН «Юнісеф» в Україні.

Поділитися