05.02 читачами Живої бібліотеки «Молодь Вінниччини за безпечну подорож!» стали студенти  ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» та професійно – технічного училища № 14 смт. Вороновиця.

Дані заходи проходили в рамках проекту «Залучення молоді до запобігання торгівлі людьми в Україні», що реалізується «Українським фондом «Благополуччя дітей» у партнерстві з MTV EXIT, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Особливо зацікавило учасників спілкування з «живими книжками», які розповідали про те, як можна  досить не дорого подорожувати світом, відкривати для себе нові горизонти, не боятись робити крок вперед на зустріч змінам, використовувати всі можливості для розвитку особистості, але робити це потрібно виважено та безпечно.

Перегляд фільму «Життя на продаж» схвилював  студентів  своєю реалістичністю та правдивістю. Вони дуже серйозно сприйняли поради з безпечної міграції від ведучої фільму Джамали, про що свідчить  активність під час вікторини. Учасники запекло змагались за головний приз вікторини – тематичну футболку.

По завершенні заходів приємно було чути слова щирої вдячності від студентів та керівників навчальних закладів. Це свідчить про те, що наша просвітницька робота з протидії торгівлі людьми є дійсно
важливою та необхідною.

Відгук «читача»:

«Дуже сподобалась форма заходу. Реальні історії у фільмі змусили  замислитись над своїми діями, від яких залежить наше здоров’я та життя.  Дякую за важливі поради, які застерігають від попадання до рук шахраїв»

Відгук «Живої книжки»:

«Під час проекту зустрілась з багатьма активними людьми. Дуже рада, що я, як «книжка» , була цікавою та корисною. Сподіваюсь, що усіх моїх «читачів»  попереду чекають цікаві та безпечні  пригоди».

 

Прес – центр

ВОПО «Джерело надії»

Поділитися