Під таким гаслом 27 квітня пройшов тренінг «Розкрий свій жіночий потенціал» для другої групи жінок в рамках  програми особистісного розвитку «Шляхом гармонії до успіху».

Програма спрямована на розкриття внутрішнього потенціалу та гармонійного розвитку особистості, яка відбувається за сприяння Міжнародної організації з міграції Представництва в Україні та Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас».

Задачами тренінгу були: підвищення впевненості в собі, більш глибоке пізнання  жіночої природи, розкриття жіночого потенціалу, гармонізація стосунків з особами протилежної статі.

Яка вона – справжня жінка? Що таке жіночий потенціал і що допомагає його розкриттю?

Для вирішення таких непростих завдань кожен з учасників мав змогу відчути на собі методику з ТОП, арттерапевтичну методику, техніку візуалізації і техніку на прийняття себе та розвитку любові.

Під час невеликих інформаційних блоків  та виконання різних завдань учасниці намагались визначити, які саме якості, навички роблять жінку успішною та щасливою в усіх сферах життя.  Обговорювались такі хвилюючі теми, як налагодження стосунків в сім’ ї. Адже часто ми спостерігаємо  замість віддачі,  вдячності, розуміння, турботи – тільки претензії та вимоги або іншу крайність. Головне завдання жінки – створення  простору любові, творчості, добрих слів,  де близькі люди заряджаються силою, здоров’ям та радістю. 

Всі учасниці заходу висловили щиру подяку тренеру Вікторії Засімовій за необхідну, корисну інформацію та життєві поради,  проявили  бажання приймати участь у наступних тренінгах.

 

Прес – центр

ВОПО «Джерело надії»

Поділитися