Команда ВОПО «Джерело надії» продовжує навчання в напрямку розвитку особистості кожного з членів організації.  Так 19 квітня під час тренінгу з позитивного мислення, який проводила досвідчений тренер – психолог Раїса Кузьменко, учасники вчились радіти життю та дізнались про чудову силу любові.

 Крім інформаційного блоку було виконано багато вправ, за допомогою яких кожен відчув на собі силу думки. Як мислимо, так і живемо! Усвідомлювати силу думки і використовувати цю силу, щоб упевнено досягати своєї мети, – ось що таке позитивне мислення. Дуже важливо відстежувати свої думки і налаштовувати себе на позитивно – активну життєву позицію.

Наступний блок був присвячений темі любові, її чудовій силі. Виконання різни психологічних технікпоказало, що ображаючись на інших, ми  руйнуємо себе, а щире пробачення звільняє від тягаря та дарує радість життю.

В останньому модулі тренінгу присутні дізнались про закон подяки, який діє як бумеранг, про його роль в житті кожного з нас. У слові « подяка» закладений величезний зміст цього поняття – благо дарувати, випромінювати сприятливі, чисті, світлі, добрі енергії. Тому важливо розвивати у собі відчуття вдячності не тільки за блага, але і за труднощі та проблеми, долаючи які, ми стаємо сильніші, мудріші. Кожному з нас дані однакові можливості зробити себе щасливим, тільки не всі однаково їх використовують.

По завершенню тренінгу учасники висловили слова щирої вдячності Раїсі Кузьменко за її професіоналізм, за корисні та життєві поради, які допоможуть продовжувати працювати над собою, жити в позитиві, дякувати за кожен прожитий день.

 

Прес – центр

ВОПО «Джерело надії»

Поділитися