З нагоди Дня міста Вінниці, за активну діяльність та вагомий внесок у розвиток громадського сектору Вінниці та участь у проекті « Активна громада – успішне місто» ВОПО «Джерело надії»  отримала подяку.

 


Третього вересня  2016 року  ВОПО “Джерело надії” взяла участь у соціальному проекті «Активна громада – успішне місто». Захід проводився в рамках святкування 653-го Дня народження Вінниці. Колектив ВОПО “Джерело надії” активно долучився до святкувань, представляючи соціальну складову життя міста.

Під час акції ВОПО «Джерело надії» разом з іншими неурядовими організаціями об’єднали співтовариство людей, яким небайдужий розвиток міста. Члени організації ознайомили гостей та мешканців міста із діючими проектами та роботою громадських об’єднань. Також активних вінничан залучили до діяльності  громадських організацій  та благодійних фондів шляхом проведення різноманітних активностей (арт-майстерні, творчі та інтелектуальні ігри, конкурси для дітей та дорослих, флешмоби та ін.)

IMG_3132

Для відвідувачів міста було організовано кілька тематичних зон: у зоні громадської активності правозахисна організація представила свою роботу на виставці-презентації, познайомила громадян  з проектами та планами на 2016-2017рр.  Розповсюджувана промопродукція у вигляді тематичних браслетів, флаєрів з корисною інформацією, кульок зі слоганами та побажаннями – хороший привід зацікавити громаду діяльністю організації, надати попередню інформацію  про роботу сайту та про подальші заходи, які будуть проходити у Центрі суспільної освіти та соціального партнерства.

Спілкуючись у неформальній обстановці з відвідувачами виставки-презентації, представники організації   розповіли про діяльність організації з протидії торгівлі людьми та про чинні проекти «Центр суспільної освіти та соціального партнерства», «Вінницький регіональний центр подолання посттравматичного стресового розладу», «Англомовний клуб з носієм мови – волонтером Корпусу Миру», «Розширення соціально-економічної спроможності громади Вінниччини» та інші.

IMG_3179


В арт-зоні мешканці та гості Вінниці відвідали на виставку-ярмарок hand made виробів учасників проектів з розвитку мікропідприємництва та самозайнятості, реалізованих ВОПО «Джерело надії».

В інтерактивній зоні всі бажаючі висловлювали свою любов до чарівного міста Вінниці, створивши колаж з елементів давньої архітектури, символів міста, портретів відомих вінничан у вигляді великого серця. Вінничани були проактивні у ще одній локації, де  писали на сердечках побажання своєму місту. В результаті чого утворився стилізований герб нашої малої батьківщини!  

А у фото-зоні вінницька громада фотографувалась з хештегами, які були наповненні радістю та приємними, позитивними емоціями і асоціювались з рідним містечком.

Вінниця динамічно розвивається! Ми – разом з нею! 

Фотографії з події можна переглянути тут:

День міста 2016 (виставка громадських організацій Активна громада)

Поділитися