06 лютого 2019 року відбувся черговий тренінг для фахівців суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі “Вдосконалення міжвідомчої взаємодії під час реагування на випадки домашнього насильства та надання послуг постраждалим”.

Дізнатися та враховувати в роботі психологічні особливості як особи, що постраждала від насильства, так і кривдника – важлива задача для усіх учасників. Особливої уваги потребує також напрацювання підходу до роботи із родинами, де вживають психоактивні речовини.

“Найкорисніше, що я почула сьогодні на тренінгу – це реальні можливості моїх колег, а також їх побажання щодо того, як мені можна покращити свою роботу в сфері запобігання та протидії домашньому насильству. Тепер ми з колегами маємо контакти один одного й будемо більш тісно співпрацювати!” – говорить Леся, учасниця тренінгу.

“Цікаво було також попрацювати з колегами під час форум-театру. Чудова можливість як поставити себе на місце наших клієнтів, так і уявити себе у ролі колег. Багато дізнаєшся цікавого, змінюється ракурс погляду на проблему,” – говорить дільничний Руслан, учасник тренінгу.

Проект “Вінниччина без насильства: поліція і громада разом задля майбутнього” реалізується Джерело надії / Spring of Hope за підтримки Police Training Assistance Project – PTAP.

#PTAP #ptapcommunitypolicing

Поділитися