21 вересня 2018 року відбудеться : Успішні практики співпраці громадськості та влади на місцевому рівні». Форум проводиться в рамках провадження в Україні міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд»за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії.

Організатори Форуму: Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ»(Київ) за участі регіональних партнерів: Джерело надії / Spring of Hope(Вінниця), МГО “Сучасний Формат”(Житомир), “Територія успіху”(Кропивницький), Інститут Аналітики та Адвокації (Полтава), Громадська організація МАRТ(Чернігів).

Під час форуму будуть обговорюватися ключові досягнення Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» в світі та Україні, а також представлено приклади успішної співпраці громадськості та влади на місцевому рівні в п’яти областях України: Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській, Полтавській та Чернігівській. Зокрема, практики успішної співпраці влади та громадськості, які призвели до підвищення рівня відкритості місцевого врядування та участі громадян у процесі прийняття рішень.

#ПартнерствоВідкритийУряд

 

Поділитися