Вінницька обласна правозахисна організація «Джерело надії» в межах робочого партнерства з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй та реалізації проекту «Організаційний розвиток регіональних Організацій Громадянського Суспільства», оголошує тендер на друк річного звіту організації.

Кінцевий час та дата подання тендерних пропозицій: до 17.00 години 23 травня 2018 року.

Технічне завдання передбачає наступні вимоги:
 Повнокольоровий цифровий друк;
 Формат 20*20 см;
 Кількість сторінок – 44;
 Щільність паперу 130 г/м2;
 Тираж україномовної версії – 400 шт, англомовної – 100 шт.

Тендерна пропозиція повинна складатися з:
 Комерційної пропозиції з розрахунком вартості одного примірника;
 Контактної інформації (адреса, електронна пошта, телефон);
 Реєстраційних та (або) установчих документів суб’єктів підприємницької діяльності.

Надсилайте Ваші пропозиції на адресу main@springofhope.org.ua, зазначивши в темі листа «Заявка_на_участь_у_тендері», або подавши свої пропозиції безпосередньо до тендерної комісії за адресою, вказаною нижче.

Більш детальну інформацію можна отримати у робочі дні з 10:00 до 17:00 в офісі ВОПО «Джерело надії» за адресою: м. Вінниця, вул. Стеценка, 48.
Тел.: +38-067- 420-49- 16; +38-0432- 26-31- 82.

Комерційна пропозиція повинна бути дійсна протягом не менше 30 календарних днів з дати закриття тендеру, що повинно бути зазначено у комерційній пропозиції. ВОПО «Джерело надії» залишає за собою право приймати або відхиляти будь-які тендерні пропозиції, відміняти процес закупівлі або відхиляти всі пропозиції в будь-який час до підписання Договору без зобов’язання інформувати учасників тендеру про причини.

Поділитися