Вдячні за довіру та високу оцінку шановним партнерам з IOM Ukraine та донорам Canada’s Foreign Policy—Global Affairs Canada.

 

IOM Ukraine

Посол Канади в Україні Роман Ващук відвідав презентацію бізнес-планів у Вінниці, де колишні постраждалі від торгівлі людьми представляли свої бізнес-ідеї співробітникам МОМ. Участь у програмі зі зміцнення економічного потенціалу є однією з можливостей, які МОМ надає за фінансування Канади у рамках комплексної реінтеграційної допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Сесію було організовано партнером МОМ на Вінниччині, неурядовою організацією Джерело надії / Spring of Hope.

Канада Canada’s Foreign Policy—Global Affairs Canada вже кілька років підтримує роботу МОМ із протидії торгівлі людьми в Україні. Завдяки цьому МОМ має змогу допомагати державним органам розбудовувати їхній потенціал із ідентифікації та захисту постраждалих від торгівлі людьми у співпраці з громадянським суспільством. За фінансування Канади, реінтеграційну допомогу було надано понад тисячі постраждалих від торгівлі людьми, включно з дітьми. Майже 300 колишніх постраждалих пройшли профінансовані Канадою бізнес-тренінги, а 122 особи з-посеред них отримали гранти на самозайнятість та мікропідприємництво. Окрім того, МОМ та її неурядовими партнерами за підтримки Embassy of Canada in Ukraineбуло організовано заходи з підвищення обізнаності про загрози торгівлі людьми для понад 50 тис. уразливих дітей та молоді по всій країні.

Поділитися