8 вересня 2017 року у ВОПО “Джерело надії” відбулась зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Норвегії в Україні Уле Тер’є Хорпестад та Координаторкою проектів пані Ліене Абрама.

Фахівцями ВОПО “Джерело надії” було представлено напрямки діяльності, що здійснювались за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія, зокрема: ініціативи з протидії торгівлі людьми, проекти, спрямовані на розвиток мікропідприємництва та само зайнятості серед вразливих категорій людей, розширення соціально – економічної спроможності громади Вінниччини та інтеграцію ВПО, а також на адвокаційну діяльність.

Важливим етапом обговорення результатів діяльності було представлення успішних історій організації підприємницької діяльності учасниками проектів по розвитку мікропідприємництва після отримання ними грантів на придбання необхідних інструментів та обладнання.

Пан Посол представив пріоритетні напрямки, що будуть підтримуватись Посольством Норвегії до фінансування в наступних роках.

А отже, всі учасники зустрічі виказали готовність до подальшої співпраці.

Поділитися